Edivo d.o.o.

OIB: 01194152327
Janjina 62, 20246 Janjina, Republika Hrvatska

Telefon: +385 98 666 141
E-mail: edivovina@gmail.com

Uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Edivo d.o.o., Janjina 62, 20246 Janjina, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Potpisivanjem ovog ugovora naručitelj se slaže da je vezan ovim uvjetima i odredbama.

Najavljene cijene su u eurima i hrvatskim kunama. Međutim, sva plaćanja izvršit će se u hrvatskoj valuti. Iznos koji će se teretiti na vaš račun kreditne kartice dobiva se pretvorbom cijene u eurima u hrvatske kune prema sadašnjem tečaju Hrvatske narodne banke. Pri naplati vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našem web mjestu.

VINO TRGOVINA

Prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol zabranjena je osobama mlađim od 18 godina.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Od kupca se zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučiti će one koje može, a čemu će pismenim putem obavijestiti Kupca, u dogovorenom roku s Kupcem, nakon izvršene narudžbe.

PLAĆANJE

Naručene artikle sa ili bez troškova dostave, ovisno o iznosu narudžbe, Kupac će Prodavatelju platiti kreditnom ili debitnom karticom. Omogućeno je plaćanje kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard i VISA. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja.

DOSTAVA ROBE

Dostava robe vrši se GLS i UPS dostavnom službom. Kupac ima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

TROŠAK DOSTAVE

Trošak dostave plaća se za dostavu narudžbe u ovisnosti o mjestu dostave narudžbe. Troškovi dostave prikazani su u košarici kupca.

POVRAT ROBE

Pravo na povrat narudžbe (jednostrani raskid Ugovora) imaju svi kupci Edivo web shopa na sve artikle, a u tom slučaju kupac sam snosi troškove poštarine za vraćenu robu. Ako osoblje Edivo online shopa procijeni da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, izvršit će se povrat novca na račun kupca. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (neotvorena i neoštećena), kupac će morati platiti poštarinu kako bi mu roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

IZLETI

INFORMACIJE O RONJENJU

Informacije na stranicama tvrtke Edivo, osmišljene su kako bi Vam pomogle odabrati ronjenje približno Vašim interesima. Opisi ronjenja su aktualni i točni. Imajte na umu da se povremeno događaju promjene u opisu. Opisi obilaska uključuju približno trajanje, što može varirati zbog graničnog prijelaza, vremenskih uvjeta i drugih okolnosti.

PLAĆANJE

Prilikom rezervacije ronjenja, plaća se polog od 20 eura po osobi koji treba platiti unatoč vremenu polaska. U slučaju otkaza, polog se ne vraća. Ostatak iznosa bit će uplaćen voditelju ture tijekom ronjenja.
Svaka pritužba o Vašoj turi, trebala bi odmah biti poslana voditelju ture.

American Express mastercard maestero visa

POVRAT

Svi zahtjevi za povrat sredstava moraju se podnijeti u roku od 30 dana od završetka ture.

VREMENSKI UVJETI

Ronjenje se može otkazati zbog vremenskih uvjeta. U tom slučaju, klijenti koji imaju karte za otkazanu turu, mogu se rezervirati za drugi dan ili dobiti puni povrat.

IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem 'vatrozida' (firewalla). 

American Express mastercard maestero

POTVRDA NARUDŽBE

Po izvršenju narudžbe Kupac će primiti obavijest da je, ukoliko je stanje artikala raspoloživo, transakcija (uplata) provedena.

OSOBNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako Edivo d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Edivo d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja www.Edivo.com internet trgovine. Edivo d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Edivo internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Edivo d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica Edivo internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE UVJETA KUPOVINE

Edivo d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama Edivo internet trgovine.