Wine Bar

Navis Mysterium jedinstveni je proizvod u Hrvatskoj. Ovo ekskluzivno vino proizvodi se u malim količinama, od grožđa autohtone pelješke sorte Plavac Mali, a dozrijeva na dnu mora, u staklenim bocama smještenim unutar amfora.
This is a limited-edition boutique wine made of native grapes Plavac Mali and aged at the bottom of the sea in glass bottles and amphora.

Ako želite uživati naučiti više o ovom vrhunskom vinu i uživati u njemu, posjetite as u Edivo Wine Bar koji se nalazi na poluotoku Pelješcu.


Vinoljupcima nudimo degustacije izvrsnih vina i upoznavanje s postupkom proizvodnje našeg podmorskog vina Navis Mysterium.

Edivo Vina zaron Drače

Za avanturističke ljubitelje vina i mora nudimo jedinstveni doživljaj posjeta našem podvodnom podrumu u Dračama na poluotoku Pelješcu.

Ograničeni broj Navis Mysterium boca i amfora smješten je na dubini od 14 metara u potopljenom jedrenjaku, nadomak obala Drače.

Na zahtjev organiziramo ronjenja pod nadzorom, gdje možete uživati u spektakularnom podmorskom krajoliku i iz prve ruke vidjeti naš podvodni vinski podrum. Moje